SARIÇAM BELEDİYESİ

29 EKİM CUMHURİYET KUPASI DART TURNUVASI

31 Ekim, 2017

Kupa ve madalyaları Başkan Uludağ verdi

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Dart Turnuvasında dereceye girenlere madalya, kupa ve ödülleri Başkan Bilal Uludağ tarafından verildi.

Asım Savaş Kapalı Spor Salonunda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Dart Turnuvasına Adana genelinden toplam 250 sporcu katıldı. Bir gün boyunca devam eden turnuva, yıldız, genç ve büyükler bay-bayan olmak üzere toplam 6 kategoride gerçekleştirildi. 3’er kişilik takımlar halinde yapılan yarışmalar sonucunda ise dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Başkan Bilal Uludağ tarafından verilirken,  dereceye girenlere Ulusal müsabakalarda kullanılan Dart takımı hediye edildi.

Yarışmaları ilgi ile izleyen ve bir ara kendisi de atış yapan Başkan Bilal Uludağ,”29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılımın fazla olması bizleri mutlu etti. Spor yapmak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korur. Bu anlamda Sarıçam Belediyemizin Spor Kulübünde 500’ün üzerinde gencimiz spor yapma imkânı buluyor.  Katılan ve derece yapan sporcuları kutluyor, turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü